Qubilz

Qubilz είναι ένα διασκεδαστικό, προκλητικό, φυσική-based παιχνίδι παζλ? στο οποίο ο στόχος σας είναι να οικοδομήσουμε μια δομή από έναν περιορισμένο αριθμό των μπλοκ ζελέ ... και στη συνέχεια να αντέξει ένα σφοδρό βομβαρδισμό από αυτές τις ύπουλη μαύρες μπάλες! Στοίβα πύργο σας όσο πιο ψηλά γίνεται για μια ακόμη καλύτερη βαθμολογία, απλά φροντίστε να το κάνετε τόσο σταθερό όσο μπορείτε? ίσως να είναι σε θέση να χτίσει έναν πύργο, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιβιώσει από την βροχή και αν δεν είναι δομημένη σωστά!

οδηγίες
     Επιλέξτε και τόπος τετράγωνα - Αριστερό κλικ σε ένα μπλοκ για να το επιλέξετε, μετακινήστε το ποντίκι σας γύρω για να το μετακινήσετε στην οθόνη, και στη συνέχεια κάντε κλικ ξανά για να τοποθετήσετε το μπλοκ.










Η αποτελεσματικότερη εκπαίδευση είναι αυτή που αφήνει το παιδί να παίζει με όμορφα πράγματα - Πλάτων

KOUKOUZELIS App
Powered by Conduit Mobile

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε παίζοντας online παιχνίδια, το Game-Kouk by Koukouzelis market σχεδιάστηκε γι'αυτο ακριβώς το λόγο! Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ ατελίωτες ώρες με "εμάς"!
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."