Bricks Breaking Game



Στο παιχνίδι της Τούβλα Breaking υπάρχει ένα πλέγμα από τούβλα σε διάφορα χρώματα. Όταν κάνετε κλικ σε ένα πλέγμα, τα τούβλα που είναι όλες το ίδιο χρώμα θα σπάσει, κατάρρευση και προκαλώντας τα υπόλοιπα τούβλα για να συγχωνευθούν. Αν βρείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι υπάρχει ένα μόνο τούβλο που θα σας βοηθήσουν να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε ένα μαγικό ραβδί και αυτό θα βοηθήσει για την επιμήκυνση το παιχνίδι σας. Το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώσουν τα μαγικά ραβδιά και δεν μπορείτε πλέον να καταστρέψει τα τούβλα από ομάδες. Αυτό το κλασικό παιχνίδι Τούβλα Breaking είναι μια πρόκληση ακόμα φοβερό παιχνίδι για να βοηθήσει το χρόνο περνούν!




Η αποτελεσματικότερη εκπαίδευση είναι αυτή που αφήνει το παιδί να παίζει με όμορφα πράγματα - Πλάτων

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε παίζοντας online παιχνίδια, το Game-Kouk by Koukouzelis market σχεδιάστηκε γι'αυτο ακριβώς το λόγο! Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ ατελίωτες ώρες με "εμάς"!

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."