Gems Swap


Περιγραφή: Αν έχετε ένα καλό μάτι και είστε γρήγορα με παζλ από αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα είναι για σας! Στο παιχνίδι Gem Swap είναι δική σας δουλειά να καταστρέφετε τους πολύτιμους λίθους, ανταλλάζοντάς τα. Ο μόνος τρόπος που πετράδια είναι σε θέση να καταστραφούν είναι αν είναι σε σειρές τριών ή περισσότερων πολύτιμων λίθων του ίδιου είδους. Ο χρόνος είναι εναντίον σας, αν και πρέπει να βιαστείτε και να καταστρέψετε τους πολύτιμους λίθους το συντομότερο δυνατόν, για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο! Gems Swap είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και θα εκπλαγείτε από το πόσο εθιστικό είναι! Αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν.



Find more free online flash games at Fupa.com



Οδηγίες: Ελέγξτε μέσα στο παιχνίδι για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού Gems Swap.
 
Το διαβάσαμε:https://goo.gl/NLnTP





Η αποτελεσματικότερη εκπαίδευση είναι αυτή που αφήνει το παιδί να παίζει με όμορφα πράγματα - Πλάτων


Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε παίζοντας online παιχνίδια, το Game-Kouk by Koukouzelis market σχεδιάστηκε γι'αυτο ακριβώς το λόγο! Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ ατελίωτες ώρες με "εμάς"!






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."